VERHUUR VAKANTIEWONINGEN

VAKANTIEHUIS IN CADZAND-BAD?
Kies uit 100 unieke woningen!

In CADZAND-BAD verhuren wij vakantiebungalows, vakantiewoningen en vakantieappartementen, direct aan de Noordzeekust. Allen zijn gelegen op loopafstand van strand en zee. Cadzand-Bad is de zuidelijkste badplaats aan de Nederlandse kust, op 10 km. van Knokke-Heist en 30 km. van Brugge.

 

Onze vakantiewoningen in Cadzand en omgeving zijn particulier eigendom en worden door de diverse eigenaren via ons kantoor te huur aangeboden. De objecten zijn dus nooit identiek, doch alle van goede kwaliteit en steeds binnen 3-10 minuten lopen van het strand. In alle vakantiewoningen kunt u gebruik maken van gratis en onbeperkt WIFI. Als extra service kunt u linnengoed, fietsen, een bolderwagen of kindermeubilair huren. In diverse objecten is ook uw hond welkom

Makelaardij Neptunus is een familiebedrijf sinds 1961. Voor velen al jaren het vaste verhuurburo voor het ideale vakantiehuisje aan zee. Ons team spreekt Nederlands, Duits en Engels. Wij maken duidelijke afspraken; vaste huurprijzen, reserveringskosten en eindschoonmaak. Reisverzekeringen worden afgesloten via RecreatieVerzekeringen.nl.

Verhuren via Makelaardij Neptunus? Wilt u uw vakantiewoning in Cadzand succesvol verhuren? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

WONING VERHUREN

Contact

Makelaardij Neptunus BV

Boulevard de Wielingen 15-002

4506 JH CADZAND-BAD

Openingstijden

Maandag, vrijdag en zaterdag: 9.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag en donderdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur. Op deze dagen werken we vaak vanuit huis. We zijn dan telefonisch en per e-mail bereikbaar. Kantoor is dan gesloten. 

Woensdag, zon- en feestdagen gesloten.

© 2024 Makelaardij Neptunus BV. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door Laveto.