default slider image
Veelgestelde vragen
Hoe werkt het online reserveren?

Reserveren via laptop, computer of mobiel apparaat?

Het reserveren van een vakantiewoning gaat het eenvoudigst via een laptop of computer. Door het grotere scherm heeft u hier het beste overzicht over het boekingsproces en kunt u aanvullende informatie eenvoudig vinden. 

Hoe vind ik het perfecte vakantieverblijf?

Via de keuze VERHUUR op de menubalk vindt u de lijst met vakantieverblijven waar u een keuze uit kunt maken. Bovenin het scherm kunt u de door u gewenste periode en de samenstelling van het reisgezelschap (incl. hond) ingeven. Er verschijnt dan een lijst met beschikbare objecten. Aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen door uw woonwensen te selecteren. U kunt deze filters verwijderen door bovenaan de lijst, in de grijze blokjes, op het kruisje te klikken.

Woningen kern Cadzand-Bad -  verhuur van zaterdag tot zaterdag

Woningen Zomerdorp ’t Zwin en Cadzand-Bad Oost - verhuur van vrijdag tot vrijdag

Hoe boek ik de vakantiewoning?

Stap 1

Zodra u een vakantiewoning heeft uitgezocht, klikt u op “Boeken”.

Stap 2

U begint bovenin met het ingeven van het reisgezelschap (met hond). Daarna vult u de gegevens van de reizigers in onder de knoppen “Gast 1”enz. Vervolgens kunt u de gewenste extra’s aangeven.

Stap 3

In het opmerkingenveld kunt u eventuele bijzonderheden vermelden. Lees de huurvoorwaarden en klik op akkoord. Klik daarna op “Boeken”.

Stap 4

U ziet nu het overzicht van uw aanvraag in het scherm. Tevens ontvangt u een automatische bevestiging van uw aanvraag per e-mail. 

Hoe gaat het nu verder?

Uw aanvraag wordt door ons in behandeling genomen. Indien uw aanvraag is geaccepteerd, ontvangt u per e-mail de reserveringsbevestiging en de factuur. Hiermee is uw reservering definitief. U ontvangt de bevestiging en factuur doorgaans dezelfde of de volgende werkdag. Binnen 5 dagen dient u de aanbetaling op onze bankrekening over te maken. De benodigde gegevens vindt u in de factuur. Indien u korter dan 14 dagen voor aankomstdatum reserveert, worden de betalingsvoorwaarden individueel bepaald en gemeld in de factuur. 

Mag ik mijn hond of kat meebrengen?

Voor jou is je hond waarschijnlijk onderdeel van de familie en gaat hij sowieso mee op vakantie. Helaas is dat niet in alle vakantiewoningen mogelijk. Maar gelukkig hebben we ruim 27 vakantiehuisjes en -appartementen waar jouw hond meer dan welkom is! Het meebrengen van je hond is zelfs gratis.

In de meeste woningen is 1 hond toegestaan. De woningen waar 2 honden zijn toegestaan zijn apart te selecteren, evenals de woningen met een omheinde tuin. Meer dan 2 honden zijn niet toegestaan. Ook katten of andere huisdieren zijn verboden. 

Bekijk het aanbod en klik op de filter voor hond toegestaan.

Meer tips voor een geslaagde strandvakantie met je hond? Klik dan hier.

Wat houden de reisverzekeringen in?

Annuleringsverzekering

Waarom deze verzekering?

Het kan gebeuren dat een geboekte reis door omstandigheden niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Onze annuleringsverzekering is ideaal, want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.  Aanmelden uitsluitend binnen 8 dagen na datum boeking. Aanbod, voorwaarden en aanmelden: https://www.recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101451

Schadeverzekering

Waarom deze verzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor u kunt altijd iets beschadigen in uw vakantieverblijf. Bijvoorbeeld de inventaris van het vakantieverblijf, de speeltoestellen of de (tuin)meubelen. Met een reisverzekering bent u slechts beperkt verzekerd voor de eventuele kosten van deze schade. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt deze schade vaak helemaal niet. Een goede reden dus om schade aan uw vakantieverblijf mee te verzekeren. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. En bent u maximaal verzekerd van een onbezorgde vrije tijd. Aanmelden uitsluitend binnen 8 dagen na datum boeking. Aanbod, voorwaarden en aanmelden: https://www.recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101451

Makelaardij Neptunus bemiddelt in deze verzekeringen en ontvangt daarvoor van Recreatieverzekeringen provisie.

Corona en dekking - Q en A

Klik hier voor informatie omtrekt dekking van de annuleringsverzekering en het Coronavirus

Welke extra’s kan ik boeken?
  • Reisverzekeringen (Annulerings- en/of Schadeverzekering)
  • Lakenpakket
  • Handdoekpakket
  • Kortingscode gratis fietsen reserveren
  • Babybed
  • Kinderstoel

Reisverzekeringen

Deze verzekeringen bieden uitgebreide dekking in onvoorziene omstandigheden waardoor u niet op vakantie kunt gaan of uw vakantie moet afbreken of indien u per ongeluk iets beschadigd aan (het inventaris van) de vakantiewoning . Meer informatie en voorwaarden vindt u hierboven bij "Wat houden de reisverzekeringen in?".

Lakenpakket

Op ieder bed is een dekbed en hoofdkussen standaard aanwezig. Een lakenpakket kan gehuurd worden. Dit bestaat uit een dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop. Let er bij het reserveren op dat u het goede type lakenpakket bestelt. Dit kunt u onder het tabblad “omschrijving” bij het object terugvinden. Een tweepersoons lakenpakket bestaat uit 1 groot onderlaken, 2 eenpersoonsdekbedovertrekken of 1 tweepersoonsdekbedovertrek, 2 kussenslopen. Dit pakket is dus niet geschikt voor een bed met 2 matrassen in 1 ledikant en 2 dekbedden. Hiervoor bestelt u 2 eenpersoons lakenpakketten.  Bedlinnen voor een babybed kan niet gehuurd worden.

Handdoekpakket

Het handdoekpakket bestaat uit 1 handdoek en 1 badlaken. Vanaf 2 handdoekpakketten ontvangt u 1 gratis badmat per object. Keukenlinnen is niet in de objecten aanwezig en kan niet gehuurd worden.

Kortingscode gratis fietsen reserveren

U ontvangt op aanvraag een kortingscode waarmee u bij Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad uw huurfiets(en), bolderwagen etc. kunt reserveren zonder de reserveringskosten te betalen. Deze kortingscode wordt gratis verstrekt en is uitsluitend geldig in combinatie met de huur van het vakantieverblijf. 

Babybed

Babybed type vouwbed (60x120) is geschikt voor baby’s van 0 t/m 2 jaar. Met apart matras. Linnengoed en deken/dekbed is niet te huur. Indien u een babybed nodig heeft, kijk dan eerst of er standaard een babybed in het vakantieverblijf aanwezig is. U kunt onder het tabblad “Inrichting” bij het object terugvinden. U hoeft dan geen babybed te reserveren.

Kinderstoel

Inklapbare kunststof kinderstoel met afwasbaar zitkussen en afneembaar tafelblad. De stoel is in hoogte verstelbaar. Indien u een kinderstoel nodig heeft, kijk dan eerst of er standaard een kinderstoel in het vakantieverblijf aanwezig is. U kunt onder het tabblad “Inrichting” bij het object terugvinden. U hoeft dan geen kinderstoel te reserveren.

Lakenpakketten en kindermeubilair zijn door de huurder vanaf ons kantoor mee te nemen en bij vertrek terug te brengen. Er wordt een waarborgsom van € 20,= in rekening gebracht. 

Kan ik alleen een volle week huren?

In principe worden alle woningen verhuurd van zaterdag tot zaterdag of van vrijdag tot vrijdag. 

Tijdens bepaalde feestdagen, bijvoorbeeld Hemelvaart of Pinksteren, worden op korte termijn soms arrangementen aangeboden. 

U kunt dit vinden op de homepage onder "Arrangementen". Uiteraard maken wij ook graag "een aanbieding op maat". Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Heb ik toegang tot internet?

Alle vakantiewoningen hebben gratis draadloos internet. 

De netwerknaam en inlogcode voor het internet in uw woning ontvangt u kort voor aankomst.  

De werking van het internet is van veel factoren afhankelijk, welke niet altijd in de invloedssfeer van de verhuurder vallen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de faciliteiten van de provider, de door de huurder gebruikte apparatuur of instellingen hiervan. De verhuurder neemt derhalve geen verantwoording voor het deugdelijk functioneren van het internet. Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om een goed werkende internettoegang te verzorgen.

Hoe kan ik het gehuurde baby bed uitvouwen?

 

Contact

Makelaardij Neptunus BV

Boulevard de Wielingen 15-002

4506 JH CADZAND-BAD

Openingstijden

Maandag, vrijdag en zaterdag: 9.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag en donderdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur. Op deze dagen werken we vaak vanuit huis. We zijn dan telefonisch en per e-mail bereikbaar. Kantoor is dan gesloten. 

Woensdag, zon- en feestdagen gesloten.

© 2024 Makelaardij Neptunus BV. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door Laveto.