default slider image

COVID 19

 

U bent van harte welkom om uw vakantie door te brengen in Cadzand. Alle beperkende Corona-maatregelen zijn opgeheven. U heeft dus geen vaccinatie- of herstelbewijs nodig voor verblijf in de accommodatie, bezoek aan restaurant of om over de grens te komen en terug te keren naar de omringende landen. 

We wensen u een ontspannend en veilig verblijf in Cadzand!

COVID-19 en annuleringsbepalingen

Annulering kan uitsluitend schriftelijk en aangetekend geschieden. Indien huurder om welke reden dan ook tot annulering van de aangegane huurovereenkomst overgaat, dan wel zonder uitdrukkelijke annulering van zijn rechten voortvloeiende uit de overeenkomst geen of slechts gedeeltelijk gebruik maakt, verbeurt hij ten behoeve van de verhuurder een schadeloosstelling. Deze schadeloosstelling bedraagt: administratiekosten vermeerderd met 

  • 15% van de huurprijs indien de annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum van de huurperiode valt;
  • 50% van de huurprijs indien de annulering van 3 maanden tot 1 maand voor de begindatum van de huurperiode valt;
  • 85% van de huurprijs indien de annulering van 1 maand tot 2 weken voor de begindatum van de huurperiode valt;
  • 100% van de huurprijs indien de annulering korter dan twee weken voor de begindatum van de huurperiode valt of indien deze reeds is ingegaan.

De huurder heeft geen recht op (verdere) restitutie indien het vakantieverblijf voor dezelfde periode alsnog verhuurd kan worden. 

COVID-19 en pandemie. Het bovenstaande is eveneens van toepassing bij een negatief reisadvies en/of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst van de huurder. Er wordt geen omboeking of voucher aangeboden.

In veel situaties biedt de Annuleringsverzekering dekking bij annulering. Opgelegde inreisbeperkingen of andersoortige maatregelen om te mogen reizen worden voor nieuw afgesloten verzekeringen niet meer als onverwacht en onvoorzien beschouwd. Hierdoor kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de dekking van de annuleringsverzekering wanneer de huurder zijn reis hierom wil annuleren. Ook niet als deze beperkingen of maatregelen op het moment van boeken voor de specifieke reisbestemming nog niet bekend waren. Denk hierbij aan een vaccinatieverplichting om te mogen reizen, een verplichte quarantaine bij aankomst of lokale testverplichtingen. Indien u ziek wordt (vanwege Corona of andere reden) en niet kunt reizen, bent u uiteraard wel verzekerd via de annuleringsverzekering.

Contact

Makelaardij Neptunus BV

Boulevard de Wielingen 20

4506 JH CADZAND-BAD

Openingstijden

Maandag, vrijdag en zaterdag: 9.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag en donderdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur

Woensdag, zon- en feestdagen gesloten.

© 2023 Makelaardij Neptunus BV. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door Laveto.